Om oss

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (rad 2394 av /www/webvol17/dg/ocfr1o1eqg1o203/slankaviktcenter.se/public_html/includes/menu.inc).

Om oss

 

Jag heter Anna-Karin Le Veau och driver Slanka ViktCenter AB. Jag är tillika delägare i Slanka Sverige AB och har utvecklat det från start.
Vi har hjälpt 1000-tals kunder genom åren till en Ny Vikt - Ny Hälsa - Nytt Liv, med verkligt goda resultat.
Vi har 100% sekretess - hos oss kan du känna dig bekväm och säker.
 
Jag är diplomerad Friskvårdskonsulent och Kostrådgivare inom LCHF och har 39 års erfarenhet inom frisk - hälso - och sjukvård. Jag har arbetat som undersköterska inom medicin - och hjärtintensivvård, har stor förståelse och insikt i överviktsproblematik och hjälper dig gärna på din viktresa.
 
2003, efter 3 graviditeter, gick jag ner 16 kg på 6 veckor med vlcd, och nu håller jag vikten med Slanka.
 
”Kan jag så kan alla”.
 

Bakom Slanka Sverige AB, står expertis med flerårig erfarenhet av arbete med överviktsproblematik, VLCD och livsstilsförändring. Slanka ViktCenter har en bakgrund av arbete med viktminskning och friskvård. Rådgivning ingår i den dagliga verksamheten genom personlig kontakt via besök, mail, telefon och Skype.

Slanka-produkterna tillverkas i Sverige och blev efter ingående tester en lyckad kombination av god smak och tidsmedveten sammansättning. Slanka är den första VLCD-produkten (very low calorie diet) på marknaden utan tillsatt aspartam, gluten eller sojamjöl. Slanka-produkterna säljs hos Slanka ViktCenter (tre butiker) i Malmö eller i vår webbshop.

Inget är omöjligt för oss, vi använder oss av Skype, Facebook och all ny modern teknik i vårt företag, för att våra kunder ska få stöd och råd på ett personligt och flexibelt sätt.

Slanka uppfyller Livsmedelsverkets krav på VLCD.

Slankas produkter tillverkas med BRC-certifiering (Global standard) A-klass, som är högsta kvalitetssäkran för livsmedel. www.brcglobalstandards.com

Medlem i Svensk Egenvård

 

Du är Varmt Välkommen till oss - Vi hjälper dig på dina villkor och efter dina förutsättningar!

Slanka ViktCenter AB - Tel 0707-443370 - info@slankaviktcenter.se